Zinnenverzet

Tijd voor een lijst van bemonterende dingen. Niet ter negering van de realiteit, wel ter erinhouding van de moed. Blijf gezond, veilig en in balans iedereen!

Edit: De lijst is inmiddels zo lang dat ik hem in meerdere pagina’s heb opgehakt. Middels de knoppen onderaan deze post kunt u daarin rondnavigeren.

Update oktober: golf twee!

 • Deze meneer mag blijkbaar zomaar aan Mozarts klarinet zitten:

 • Kreatief met Hars:

 • Kinderen leren dingen waarvan we ons niet realiseren dat we ze ooit moesten leren:

 • Kittig briesje:

 • Een octopus droomt (Frankdank!):

 • De origamiënde mensch vouwt natuurlijk gewoon haar eigen telefoonstandaard:

 • Niet bepaald zinnenverzet, wel noemens- en roemenswaardig: John Conway, bedenker van o.a. het iconische Game of Life, is ons door het gevreesde virus ontvallen:

 • Thuiswerken: niet slechts van vandaag of gisteren (dank aan Henk!):

13 gedachtes over “Zinnenverzet

 1. Ja nee Drab dat van die jankende gitaren is net zoiets als zeggen dat je niet van buitenlanders houdt, er zitten natuurlijk gewoon hele goede tussen waar je echt van kan houden hoor.
  Neem bijvoorbeeld dhr. Kravitz die op 1:58 min. tijdens een ouderwets goede janksolo uit zijn pants rips.

  Geliked door 1 persoon

  1. Haha. Nee, hiermee heb je dus exact twee ingrediënten te pakken van muziek waar ik minder mee heb: niet alleen het gitaargegil maar ook het ongebreidelde gehengst op die bekkens. Misschien is het gewoon simpelweg dat mijn oren die globale frequentie niet zo lekker velen. Maar, ongetwijfeld zijn ook hier weer uitzonderingen te vinden.

   Ik ben oprecht geïntrigeerd waarom ik sommige muziek wel leuk vind en andere niet, want kan tot op de dag van vandaag geen rodere draad aangeven dan ik in mijn post hierboven doe. Om daar beter achter te komen heb ik niet alleen een Drabkikker likes-lijst opgesteld (waarin ik zo eerlijk mogelijk probeer te zijn, dus alles opneem wat ik mooi, leuk of anderszins aansprekend vind, ongeacht wat een eventuele “goede smaak” dicteert, dus dikke kans dat er dingen tussen zitten waarvan sommigen zullen zeggen, Nou, dat valt me dan toch tegen van zo’n jongen), maar ook een Drabkikker likes not (waarvoor idem geldt, maar dan dus omgekeerd). Ik vrees dat Lenny in laatstgenoemde belandt; sorry, niks persoonlijks!

   Like

   1. Nou ja… eigenlijk ging het mij om de scheur in de broek, want de muziek is i.d.d. vreselijk, Voor het echt goede gitaarwerk verwijs ik je liever door naar Hendrix, Deep Purple, Radiohead, Zappa, Dan Auerbach, John Squire en nog zowat.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s