Hè, maar jij was toch taalkundige?

Ja, dat dacht ik ook ja. Dat taalonderzoek stiekem gewoon botte bèta is hadden ze er even niet bij vermeld. Nouja, enfin. Mocht ik onverhoopt eerdaags onder een tram lopen, dan heb ik in ieder geval dit aan de wetenschap nagelaten. Nee, vraag nou maar niet wat het is.

makefileprocedure-spps

9 gedachtes over “Hè, maar jij was toch taalkundige?

  1. Ghehe. Stiekem ben ik anders best noppig dat ik na grofweg twee weken testen, mislukken, hertesten, vastlopen, peuters slaan en opnieuw beginnen eigenhandig iets heb gefabriceerd dat het naar alle waarschijnlijkheid dus gewoon doet.

   Ach ja nietwaar, gelukkig zijn is ook niet alles.

   Like

  1. “Geniet er nou nog maar van, met je eigen talen en je Meccano. Over een jaar of twintig zijn al je dromen stuk voor stuk van je afgenomen omdat je je hebt ingelaten met mensen die oprecht opgewonden raken van de vraag of het Hebreeuws het onderwerp vooraan in de zin heeft staan of niet. En het ergste is. dat vind je dan nog leuk ook.”

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s