Wolken!

Ik plak ’m even bovenaan mijn blog zodat u het niet vergeet. Zometeen om 11 uur (nee, mijn berekeningen klopten dus inderdaad niet, waarom kan deze planeet niet gewoon één duidelijke tijd hanteren?) begint de Sky Gathering-livestream, met echte stukjes Berndnaut!

Update. Okee. De stream heeft het nog geen kwartier uitgehouden, net precies voordat Berndnaut werd aangekondigd. Hmm, hoogst verdacht. Een zich noemende “Cloud Appreciation Society” lokt tachtig mensen naar een enge kerk op een verafgelegen eilandje zonder internetverbinding… Weten die mensen soms meer over het Dyatlov-incident? En wat krijg je als je Gavin Pretor-Pinney achterstevoren leest? Precies: Yennip-Roterp Nivag. Wat dus zuiver Proto-Romaans is voor “4/15 was een inside job”, maar dan met de klinkers anders. Mij leggen ze niet in de luren.

Meer update. De overige sessies doen het (vooralsnog) weer. Ook leuk.

~~~

Lundy

Als eersteuurslid van desbetreffend genootschap én viaviavriend van onderhavige kunstenaar kan ik u deze aankondiging natuurlijk niet onthouden: aanstaande zondagochtend 19 mei ter gelegenheid van de Sky Gathering op het Kanaaleilandje Lundy ontvangt wolkenwaardeerder Gavin Pretor-Pinney wolkenfabriceerder Berndnaut Smilde. Voor wie deze toffe nubofielen niet kent:

  • Gavin praat over de Cloud Appreciation Society:

  • Berndnaut maakt een wolk:

De livestream zal (als mijn berekeningen kloppen haha niet dus) vanaf 10:00 11:00u Nederlandse tijd te bezichtigen zijn op de site zelf, maar zo te zien krijg ik hem hieronder ook ge-embed, dus u hoeft geen kant op:

Waarom ben ik daar eigenlijk zelf niet bij?

2 gedachtes over “Wolken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s