Magt

Actief verzamelen is teveel gezegd, maar achter de schermen breidt mijn collectietje van hij wilt (e.d.)-gevallen zich zo af en toe uit met een aantrefsel in het wild (hah). Hier een dat magt u op 10:26:

En, helaas geen opnameapparatuur paraat, maar laatst zat ik in een trein die voor u zult verder rijden naar…

P van der S: In het boekje Maar zo heb ik het geleerd! dat Wouter van Wingerden (aanwezig op de toffe symposiummiddag Goede Redenen voor Foute Taal afgelopen 24 februari (onder andere met überchick Helen de Hoop (maar ook puike tante Jenny Audring (en gave gast Peter-Arno Coppen (onder ingewijden beter bekend als de Taalprof))))) aanstaande juni zal uitbrengen passeert hij wilt naar verluidt ook de revue.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s