Borát: artikel in de VPRO-gids

Update 8-5: Ik hou de programmering niet bij, dat merkt u wel, want met dank aan reagerisant DirkJan verneem ik dat er vanavond van 9 tot 10 een Radio Doc aan Borát wordt gewijd in de vorm van een geheel nieuwe aflevering en aansluitend documentairetje. Stemt allen uw luisterkringspier af op NPO 1!

En via daarlangs zie ik vervolgens ook dat Rik Zaal daags na plaatsing van ondergelegen blogpost werd geïnterviewd door Frits Spits in diens Taalstaat, en weeks ervoor door Botte Jellema in Nooit Meer Slapen.

Sub-update na tienen: En hier dan Borát nr. 252! Hij’s leuk:

UK44HS1_zpsbb37c2dd
De UK-44 (voorheen WL5 “Grietje”)

🐙

Er verschijnt – het werd potjandrie eens tijd – een boek met cd met hoogtepunten van Borát! En daar dan weer een artikel (pdf) over (webversie hier, met dank aan commenteerder Karel) in de VPRO-gids met aan het woord makers Rik Zaal, Michiel Romeyn, Jet van Boxtel, Marjan Luif en Herman Koch (vlnr). Dank aan de vader voor het doorsturen!

10 Borat-team.jpg

(En dat stukje van met oma in de trein kende u natuurlijk al van hier.)

7 gedachtes over “Borát: artikel in de VPRO-gids

 1. Beste Dirk,

  Als fervent Borát-aanhanger (ooit lid van Luisterkring Station Sloterdijk) ken ik je site al jaren. Door de hernieuwde aandacht voor dit juweeltje ging ik nog wat rondneuzen en zie dat het bewuste artikel uit de VPRO-gids in een “web-vriendelijke” versie te vinden is op

  http://www.vpro.nl/programmas/radio-doc/borat.html

  (Trouwens ook te vinden via jouw link van 17 mei 2015)

  Groet,

  Karel

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s