Prandeacute

Ha. Herinnert u zich de zonderlinge Gänsefuss-historie van afgelopen zomer nog? Dat ik me afpeinsde wie die man moest zijn geweest en waarom hij niet de annalen is ingegaan maar dat het woord dus Duits voor ‘aanhalingsteken’ bleek te betekenen? En dat dat grappig was?

Gänsefüßchen

Nou, voor wie soms dacht dat alleen kranten uit 1930 soms een beetje moeite met leestekens en hun namen hadden: het digitale tijdperk kampt er lustig mee voort – en stuurde de Taaladviesdienst op een even verbaasde zoektocht als de mijne naar de ganzenvoet.

Mag u namelijk raden wat een prandeacute is. Tip: je hebt het bijvoorbeeld nodig als je gaat solliciteren. Nee, dat helpt u niet. Lees het antwoord hier!

5 gedachtes over “Prandeacute

  1. Tjeumpig alweer een raadspelletje?
    Solliciteren doe ik nooit, men vraagt mij altijd, en als het een leuke klus is doe ik ‘t.
    Ik ga straks het antwoord lezen, ben benieuwd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s