Hoe een bol binnenstebuiten te keren

Ik koester het vermoeden dat die mevrouw een spraaksynthesizer is, maar tegelijk de vrees van niet. Enfin, gaat het niet om. U wilt weten hoe je een bol binnenstebuiten keert (theoretisch). Nou, zo:

4 gedachtes over “Hoe een bol binnenstebuiten te keren

  1. Misschien dat ze aziatisch is. Die hebben de neiging extreem gepolijst engels te spreken in filmpjes (reclamefilmpjes voor nieuwe technologische producten bijv. On a sidenote, een vriend van mij postte een tijdje terug een stukje over de amerikaanse Idols geloof ik, waar mensen live ‘autotune-zang’ emuleerden.

    Like

  2. Three employees (an engineer, a physicist and a mathematician) are staying in a hotel while attending a technical seminar. The engineer wakes up and smells smoke. He goes out into the hallway and sees a fire, so he fills a trashcan from his room with water and douses the fire. He goes back to bed. Later, the physicist wakes up and smells smoke. He opens his door and sees a fire in the hallway. He walks down the hall to a fire hose and after calculating the flame velocity, distance, water pressure, trajectory, etc. extinguishes the fire with the minimum amount of water and energy needed. Later, the mathematician wakes up and smells smoke. She goes to the hall, sees the fire and then the fire hose. She thinks for a moment and then exclaims, ‘Ah, a solution exists!’ and then goes back to bed.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s