Say what?

Prisencolinensinainciusol. Oll Raigth!

Ondertitels hier.

5 gedachtes over “Say what?

 1. Aha.
  In an interview, Celentano explains that the song is about “incommunicability” because in modern times people are not able to communicate to each other anymore. He added the only word we need is prisencolinensinainciusol, which is supposed to stand for “universal love”.
  Celentano’s rationale for the song was that, after releasing albums about ecology and social issues, “having just recorded an album of songs that meant something, I wanted to do something that meant nothing”.

  Like

 2. Hai ,Dirk: Jajaja..Adrian Celentano, ”in abstracto”..Sisisi..Bravo,bravo !
  Leuke ouwe clip, en aardige reminder’ uit vroeger tijden..Yes,sir !
  Herinner je ook nog dat bizarre ‘ontworpen’ Euro-taaltje ‘esperanto’ nog ?
  Een smetkroes van (alle) euro-talen,dus..Het Simplisties Verbond deed destijds op tv ook een leuke poging hiermee.In 1 van hun uitzendingen..
  Hier werd door de Heer van Kooten ingegaan met (verbale) acties tegen de atoombom en kernenergie..Van Kooten: (minister) Luns: is Kreezie (about ze) boem !.. But..We doont’ laaike de boem !!! resultato; Barbekjoe boddies ! Brrrrr ! Jaja…dat soort kreten’ ! ..Of;Laaif is the way joe sink about jor self schroe ze dee” – een wanhopige duet-poging met Heer Bie – staat op ergens op een ”Simpelpee” Luister bv. ook eens op SV-1(lp of cd) naar Gilbert’ van Kooten met: ”I catch your cold” – een persiflage op Gilbert o’Sullivan. Zo zijn er een enorm aantal lollige ‘taal-spelingen’ te vinden in het werk van van Kooten en de Bie..Waren onlangs trouwens weer eens op de buis met hun ”Cirriculum Koekeloerem” of zo ietz…Staat hopelijk ook binnenkort op: Tvblik.nl. Er staan er in ieder gevan al 2 van Kooten en de Bie’s (her) uitzendingen geparkeerd (check)..Alvast heel veel plezier hiermee,beste Drabkikker-lezers !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s