En we hebben een boek!

Hahaa! Zojuist een afgeladen pallet met mijn voltooide proefschrift binnengekregen!

Nu is het echt echt. Drabkikker heeft een boek geschreven. Al verknal ik de verdediging (nog krap vier weken, bibberdebib) finaal, dit nemen ze me niet meer af. Ha!

33 gedachtes over “En we hebben een boek!

 1. Hi, Dirk:

  Gefeliciteerd met je voltooide proefschrift over het wetboek van diverse landen..Lijkt me geen dik boekwerk,zo aan de dikte ervan te zien..
  Graag wat meer details..
  Op je nieuwe foto lijk je wel een (tweeling) broer van de schrijver Arnon Grunberg.
  Heb je trouwens al een deel van die Australische ‘Mockumentary’: ”We Can Be Heroes” bekeken? (op Youtube) Het gaat het hier over een puber-tweeling waarvan er eentje;Daniel Sims,die na veel wikken’ en wegen” een gehoor-orgaan-tranplantatie van zijn eigen gehoor-orgaan laat doen voor zijn totaal dove tweelingbroer..Erg grappig ! Check maar s’ als je er nog tijd voor hebt dan.. Lachen ! Groeten ,en geniet van het fijne lenteweer,beste Dirk ! PS: komt er spoedig weer een leuke Borat bij de collectie ? In ieder geval heel graag.. Alvast weer veel dank !

  Like

  1. Mijn boek is van z’n eigen al dermate abstract dat dat me niet nodig leek. Maar voor de geïnteresseerden: het gaat niet over Bardaisan, noch over boeken, en al helemaal niet over wetten en landen.

   Like

 2. Computer ondersteunde bronnensplitsing?
  Een tegenstander van astrologie is altijd goed – want vergeleken met veel andere occulte theorieen is astrologie saai en slaapverwekkend :-)

  Like

 3. Hi,Dirk:
  Dus als ik jouw woorden onder je recente foto goed begrepen heb, laat enige uitleg over waar je pas gedrukte boek over gaat nog 4 weken op zich wachten. Waarom ? Ik ben benieuwd…Er komen hierop trouwens best veel reacties !

  Like

  1. Zo gaat dat als je promoveert: je schrijft een boek, dat je vervolgens publiekelijk verdedigt tegenover een commissie van wetenschappers. Zodra dat naar behoren is voltooid mag je jezelf ‘doctor’ noemen. Wat niet betekent dat je voortaan iedereens appendix mag verwijderen, maar dat je een zeergeleerde heer bent. Ik verwacht dan ook dat iedereen na 20 April ‘u’ tegen me zegt.

   Voor hen die echt stervende zijn om te weten waar mijn boek over gaat: er komt als het goed is binnenkort een uitleg op de universiteitssite.

   Like

 4. Beste Doctor Dirk:
  Dank U voor Uw reactie..Dus dit is wat U bedoeld,mijn beste promovendus’ !Ik neem aan dat ik U voortaan ook nog mag blijven ”tutoyeren’,om alweer eens een sjiek’ woord te gebruiken.. Doet me ineens nogal denken aan de verhalen van Maarten Toonder’s Olivier Bommel,(amice’)..Tenminste als ik het wel heb..Dus 20 april is de magische datum.. Bent U dan officieel een heer’ van stand? Het is overigens wel te wensen dat de (universiteits) wereld daarmee ook weer een mooi werk rijker is geworden, en geen milieu-onvriendelijke papier-verspilling.’. (vergeef me a.u.b mijn voorbarige kritiek)

  Like

  1. Jep, ik word ook meteen van Adel, en Ridder in de Orde van de Klamme Gnoe. Voorts schrijven de Mores der Academia voor dat de Dissertatie op Bedreigd Frettenperkament wordt gedrukt, dus die bijdrage aan het milieu is gegarandeerd!

   Like

   1. nee, ik neem mijn exemplaar mee naar je verdediging en daarna hou ik hem je voor met een pen. zo! nou alleen zorgen dat ik niet voor de zoveelste keer mijn proefschriftexemplaar vergeet mee te nemen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s