Koyaanisqatsi II

Wat zijn die gele spikkels? Dat zijn continenten van drijvend plastic afval. Pluim, mensheid!

2 gedachtes over “Koyaanisqatsi II

  1. En op een dag zullen zij er voet aan wal zetten, de kinderen van onze kinderen, en hun verbaasde ogen zullen daar de Dolphinalo’s zien, geëvolueerd uit de Dwerggriend, vreedzaam grazend in de zonovergoten velden sixpack-ringen en magnetronfrikadel-verpakkingen. En zullen zij niet met trots hun megazoomelectroblasters op hun schouders heffen en nog diezelfde avond thuiskomen met hun speedsubs vol stomende hompen vers, ongeïnfecteerd Dolphinalovlees?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s