Taaldrab 10: Vülgår

Vulgar

Wohoja, tjek dit dan! Een volautomatische maakmijneigentaal-maker! Geef naar wens een stel regels op (zoals: deze klanken moeten er in voorkomen, zo worden woorden opgebouwd, zus zit de zinsstructuur in elkaar), klik Generate new language en het ding genereert ter plaatse een taal terwijl u wacht. Noujaaaa.

Verbs.png

Ja zeg hoor eens even, op zo’n manier is er toch geen oorspronkelijkheid meer aan de taalverzinneritis? Een beetje de oudschool lingofict haar brood uit de mond stoten zeg! Give us strength, oh Lord, to let our children starve.

Nee maar wauw, dit vind ik dus onverminderd gaaf. En dan heeft de betaalde versie ook nog eens allerlei extra gave opties zoals spellingswijzen, evolutiesimulatie en wat niet al. Wonderbaar!

4 gedachtes over “Taaldrab 10: Vülgår

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s