Cursief Braille

braille   braille1

Dat je zegmaar bijvoorbeeld een cursus Braille van Marktplaats hebt geplukt omdat dat interessant is en dat je een beetje met de letters wilt oefenen maar dat je algauw de zenuwen krijgt van de hele tijd die puntjes te moeten zetten dus dat je dan zegmaar een versie ontwerpt die met lijnen geschreven kan worden.

cursief-braille

Dus dat je dan bijvoorbeeld zoiets krijgt:

Brandend Zand.png

En dat je het dan vervolgens als rechtgeaard typostheet natuurlijk slecht kunt hebben dat dit er nou niet bepaald mooi uitziet dus dat je dan zegmaar aan het experimenteren slaat met bijvoorbeeld Koreaanse vormen in een poging dat te verhelpen.

bril                dring

En dat dat nog niet af is dus dat u daar mogelijk later meer over hoort.

10 gedachtes over “Cursief Braille

   1. Ik bedoel hun script, check de overeenkomsten met je braille-avonturen. Maakt dat ik me afvraag of er een overeenkomst en/of cross-pollination is tussen braille en zulke relatief moderne alfabetten

    Like

  1. Ha, nou, ik zát een beetje in de Oud-Perzische hoek te poeren of dat hier niks voor is (spoiler: het is hier niks voor).

   Tof, die 4k-dingen! Als ik het goed begrijp kunnen die programma’s zo klein zijn omdat ze het meeste werk door je computer laten doen of zoiets, toch? Voelt toch een beetje als valsspelen: “Ik heb nou een beknopte taal bedacht joh, hij heeft maar tien woorden nodig! (P.S. En een grammaticaboek van tweeduizend pagina’s om te snappen wat ze in context betekenen.)” Niettemin, tof.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s