Borát: LÖSS! Ss.

Frisse bats Boráten binnen van een gulle gever! Heel veel dank!

 • Een verhaal over een oude Škoda:
 • De Grondsoortenquiz:
 • Het Polyfoonjournaal over de annexatie van België:
 • De Prins over neushoorns:
 • Culturele Berichten met Serge Muining vanuit galerie The Drain:
 • Culturele Berichten over de inspiratie van Willemijn Manshanden:
 • Bericht van het Gelders Volksleger:
 • Bericht van het Patriottisch Front Bij Lobith Binnen:
 • Nog een bericht van het Gelders Volksleger:
 • Een Gelders kinderhoekje:

10 gedachtes over “Borát: LÖSS! Ss.

 1. Zeg, de uitzending van Borat waarin de polygonende buschauffeur de nadering van de Spaanse grens en grenscontrole meldt waardoor de blowende en fliegers zienende Hippies achterin hun stuff in de tas van hun macrobiotisch-hysterische voorbuurvrouw gooien waardoor een ruzie tussen hen ontstaat die ze wel lullig vinden en die tot gevolg heeft dat de tot dan toe zeer correcte chauffeur volledig uit zijn slof schiet en met nog steeds hetzelfde Polygoonaccent schreeuwt dat die godvergeten hoerenkut haar mond moet houden, hebt u die ook? Ik zoek hem al zo lang en de herinnering is zo levendig.

  Like

  1. Die ken ik nog niet, al kan het zijn dat hij zich tussen de meerdere dozen cassettes bevindt die enkele fans mij een aantal jaar terug hebben gestuurd; daar moet ik altijd nog eens doorheen spitten en de boel digitaliseren.

   Like

  1. Maar Chiel! Hoe durf je! Weet je dan niet dat het enorm loeivet illegaal is om zomaar zwaar gecopyright materiaal van anderen te gebruiken! Straks vraag je me nog om je uit te leggen dat je met rechts op de pagina kunt klikken en dan “paginabron tonen” kiezen, gevolgd door zoeken op “mp3” en daar dan met rechts op klikken en “koppeling opslaan als” selecteren! Het idee!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s