We gaan eraan. Allemaal.

10 gedachtes over “We gaan eraan. Allemaal.

 1. Hè gut, alweer? Ik heb net een pizza in de oven gezet. Is er nog genoeg tijd om hem gaar te bakken? Kan ik hem überhaupt nog wel eten? Zit ie niet vol met illumminatiechemtrials? Ja? Nee? Waarom is complottheorie zo slecht voor de spelling en interpunctie? ZO VEEL VRAAGTEKENS.

  Like

  1. presies en ik hoef jouw natuurlek niet te vertellen op welke niet nader te noemen Goed Heilig man zn staf het vraagteke is gebaseertd ~~””kinder vriend” ~ Leiden >> Benno L.< ~ HALLLOO CONNNECTIE ANY ONE? de mensun willen t niet zien hé

   Like

 2. Waarde Drab, het woord “gaan” betekent dat het nog moet gebeuren, en zolang iets niet gebeurt is, is nooit met zekerheid te zeggen dat iets ook werkelijk zal gaan gebeuren.
  Dat is altijd de grote makke met toekomstvoorspellers, religieuze groeperingen, beurshandelaren, complotters, etc.
  Desalnietemin; ik heb eens een hippie ontmoet in de jungle van Mexico en die was er van overtuigd dat hij door djembee te spelen de chemtrails onschadlijk maakte. Tot nu toe blijkt die methode prima te werken.
  Heb jij een djembee?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s