Nieuw lees voer in boek winkel

Ja, nee, Pierre en Georg zouden een ronde dansje van pure levens vreugd hebben gemaakt om deze heugens waardige ont wikkeling. Hoe ra!

Rijks Museum

WaaromzijnwenietgewoonlekkerSeptuagintastijlscriptiocontinuablijvenschrijven?Datzoueenhoopgelazerhebbenvermeden.

5 gedachtes over “Nieuw lees voer in boek winkel

 1. hurg. In ander nieuws, vannacht droomde ik dat je in schoorl op bezoek was alwaar eliza en jij en ik en mijn moeder en een hoop andere doopsgezinde bijhangsels chinese rijsttafel aten. Begin te vermoeden dat je zijdelings mijn droomwereld in aan het sneaken bent.

  Like

  1. Jep. Voor vannacht heb ik de klassieker “ik zat in de trein met drie blauwe vinvissen die het over Hegel hadden toen er plotseling een samurai de coupé in kwam die moest huilen omdat zijn rechterhand in lichtgroen keramiek was veranderd waarop de trein ineens een 17e-eeuwse diligence was geworden maar dan met vijfhoekige wielen en een korfballer aan de leiteugels die vastzaten aan elf fel-magenta Kim-Jong-Unvormige capibara’s die unisono een melancholisch visserslied ten gehore brachten waarop Drabkikker de atmosfeer kwam verzieken met een mop over kleptomane salamanders” in de planning.

   Like

 2. HAHAHAHAHA. Ik droom niet zo van de hak op de tak, meer lange verhalen die zich met een beetje geluk/pech spreiden over meerdere nachten, dat alles doorspekt met een paar thema’s (teknofeestjes/kraken, terug op school maar ik heb mn diploma’s al dus ik doe lekker geen ruk en heb mijn huiswerk ook niet af, zeefdrukken en Lekker Zweven) op 5 altijd terugkerende plekken. het huis van oma hazevoet, het huis van vrienden van mijn ouders, mijn laatste huis in nederland, tilburg en de amorfe stad die voornamelijk Sofia is maar soms ook San Diego of Göteborg of Budapest. Dus. Ik zal vannacht de uitkijk houden naar kleptomane salamanders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s