Drab in hogere kringen

Ik droomde dat ik op een of ander diner was met allemaal dure mensen; althans, dat werd me verteld dat ze dat waren want de setting en iedereens verschijning was betrekkelijk informeel. ‘Dat meisje daar,’ wees men mij op een jonge blondine met krulletjes, ‘die heeft een gouden handtekening.’

In de rij voor het buffet schoot ik haar jolig aan: ‘Zo, en van wie is die gouden handtekening die jij thuis aan de muur hebt hangen?’ Ze kon er, gek, nauwelijks om lachen en legde uit dat ze Barbara (of soortgelijke voornaam) Nokia heette. Bij nader beschouwen had ze inderdaad distinct Finse gelaatstrekken.

5 gedachtes over “Drab in hogere kringen

      1. nou eeh… nee? dwz een beetje dwz ik weet iig wel hoe de zweden eruit zien en tussen die twee is er niet zo heel veel verschil. Ik moet er even over na denken. Eventueel.

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s