Witte Paas

Snorri kan het ook niet helemaal geloven.

DSCI0201b

DSCI0205

DSCI0226

3 gedachtes over “Witte Paas

  1. Hallo Dirk: Hele mooie video van van je lieve kat en de sneeuw. De 1e prive-video die ik ooit van jou ontving…Katten kunnen zo mooi alles bestuderen en bekijken.Katten ogen zijn zo mooi en brengen de mens tot diverse meditaties over van alles om zich heen.Ja,een bizarre witte lente daar bij jou (in Leiden?) De koudste sinds 1964.En nu toch alweer de verplichte zomertijd op het klokje van de burgelijke gehoorzaamheid.Hopelijk komt de lente binnenkort met wat aangenamere weersverassingen.Als je bedenkt dat nog zo’n 2 weken geleden de thermometer hier in Rotterdam voor 1 dag op 18 graden stond ! Om op je video terug te komen: ontwaar ik daar een heuse waterpijp in het kozijn ? – en de steeds zeldzamere ”Citroen Dyane” in je straat ? Op de Noordsingel Rotterdam staat trouwens vaak een van de oudste 2CV’s ( ‘Citroen Eend’) geparkeerd in de originele ‘leger-groene’ kleur..Ik kwam toevallig eens langsgefietst toen de eigenaar de eend ging starten.De motor leek spijtig in een slechte conditie.Een verschrikkelijk rookontwikkeling ontstond hierdoor helaas,waardoor ik maar snel doorfietste.Het leek wel of ik diesel rook ! Het is hoogstwaarschijnlijk de uiterst zelzame TPV (tout petit voiture) zie voor meer info de 2 CV Wikipedia.Wist je dat het allereerste model maar 1 koplamp had ? Okee,Dirk,ga zo door met je mooie en interessante video’s.Het is nu wel al lang erg stil op het Borat’-front.Komt er misschien nog wat bij,binnenkort ? Zou heel leuk zijn.Tot slot nog veel succes gewenst met je mooie website en andere interessante projecten,beste Drabkikker !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s