Zola Drive

En hoe gaat het in de tussentijd met mijn beroemde zingzus Clara?

Wat leuk dat u dat vraagt. Het gaat namelijk heel goed! Maanden van keihard werken aan eigen nummers heeft geresulteerd in de nieuwe formatie Zola Drive. Met haar club ruige mannen staat ze op de planken als nooit tevoren. Wuivende gitaren en vuige orgeltjes, in broeierige, zelfgeschreven popsongs met een rafelrandje. Nou, dus dan weet u het wel. Bezoekt! Beluistert! Facebookt! Tjilpt! Youtuubt! En vooral: Stemt!

En dat strakke logo is uiteraard weer van de enige echte Dirk Bakker sr.

2 gedachtes over “Zola Drive

  1. En wéér flikt ie het, die Bakker Sr. Opnieuw een strak ontwerp: horizontale en vertikale streep als middenlijn. Vrolijk volle, originele letters, met ontdeugende, heel kleine schreefjes, die mooi contrasteren met de vette letters.

    Wat ik héél mooi vind, is de “afknotting aan de vier uithoeken: de a heel schuin afgesneden, maar ook de e, de d en de Z. En dan, simpel maar onverwacht, het witte centrum, rondom vergezeld van vier zwarte bolletjes, in o, a, d en e.

    Het witte gaatje met de horizontale strepen doen denken aan een oude elpee, wat onbewust de connectie met muziek oproept. (Maar dit laatste is uiteraard alleen voor de ouderen onder ons begrijpelijk…)

    Klasse, Bakker!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s