Horrorwinter

Mijn rozenboompje hedenmorgen.

5 gedachtes over “Horrorwinter

  1. The joke is that Dutch weather forecasters predicted that we were going to have a “horror winter”, with temperatures dropping to like minus 20 as of November. I was already looking forward to telling my grandchildren to eat their veggies “because you guys haven’t experienced the horror winter of 2011/12”, but, alas.

   Like

 1. Jaja, Dirk..Dit merkwaardige ”vervroegde lente-seizoen” geeft ons al een eerste teken.Hier in Rotterdam bloeiden de roze bloesemboompjes al enige weken voor de kerst (!)Hoe surreeler zullen we het nog meer krijgen? Dus:.”Raarrrrrr !” (citaat van Michiel Romeijn (M.R) in een afl. van Jiskefet.En over M.R gesproken: Ga je gauw weer een leuke Borat met (bv. en o.a) M.R plaatsen ? I surely hope so ! ( reeds…hahaha. !.)
  O.k,beste Drabkikker het allerbeste gewenst met mooie site !

  Groeten van Aad Bontenbal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s