De Derde en de Zevende

We blijven even in de mooiefilmpjeshoek. Deze kent u mogelijk al want hij is alweer bijna twee jaar oud, maar hij verdient onverminderde heraandachtvestiging. The Third and the Seventh, van Alex Roman. Kies een ongestoord kwartier, zet uw geluid aan en uw scherm op vol.

Waarom is dit filmpje speciaal? Omdat alles erin computergegenereerd is. Voor mensen die dit weigerden te geloven heeft Alex speciaal een compositing breakdown toegevoegd, met naar mijn dunken nog mooiere muziek ook (Coro a bocca chiusa uit Puccini’s Madame Butterfly):

Tevens: alle gebouwen in het filmpje bestaan echt. Ja, echt. Ook dat ding met die vleugels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s