Borát: Broccoli

Op verzoek: de Groentevrouw en haar opvattingen omtrent broccoli.

2 gedachtes over “Borát: Broccoli

 1. Beste Drabkikker:

  Bij deze weer mijn hartelijke dank voor”De Goentevrouw” van Marjan Luif..Helaas heb ik je e-mail-adres niet zodat ik jou Borat en evt. ander (oud) Vpro-radio-materiaal kan toesturen voor je mooie website..Dus als je interesse hebt kunnen we gaan mailen over div. (Vpro) radio-programma’s waar jij misschien nog naar zoekt..
  Groeten van Aad Bontenbal,Rotterdam.

  Like

  1. Ha Aad,

   Astemblief! Ik ga je mailen, ben benieuwd wat je allemaal voor leuks hebt. Sinds kort ben ik dankzij een andere liefhebber in het bezit van een ongehoorde moederlading Borátcassettes, maar wie weet heb jij weer dingen die ik niet heb.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s