The Secret of Kells

Overigens moet u beslist deze lieve, ontroerende en bijzonder fraai getekende film gaan zien. Geïnspireerd op the Book of Kells, u weet wel.

Met dank aan mijn connecties in de oliebranche.

11 gedachtes over “The Secret of Kells

   1. of omdat ze nog geen tijd hadden gehad om een minutenlang filmpje te bekijken. maar nu wel – mooi idd! ik zal eens kijken of mijn Scandinaaf het met me wil zien op zijn hele grote TV.

    Like

    1. Zeker! Mooi diep van kleur, zoals ik had gehoopt. Alleen achteraf een beetje stom om een laagresolutiefilmje voor m’n screenshots te gebruiken, want dat komt er nogal pixelig uit op 15×20. Dus nu ga ik ze nog een keer doen, maar dan dus in HQ.

     Like

   2. W00tness! Heb ik ook weer eens iets bereikt. Verder vroeg ik het me vooral van de resolutie af, maar kleur is natuurlijk ook erg belangrijk…

    Mijn Scandinaaf heeft me erop betrapt dat ik hem zo noemde (oeps), maar wil de film wel zien (yay). Uw reclame werkt.

    Like

    1. Ik weet niet hoor, maar een Noor die iemand erop ‘betrapt’ dat hij een Scandinaaf wordt genoemd klinkt toch een beetje naar een loodgieter die niet wil erkennen dat hij buizen repareert.

     Like

   3. Jamaar, (a) is ‘Scandinaaf’ niet echt een standaard-Nederlands woord, en (b) heb ik hem op een nonchalante manier ‘mijn X’ genoemd. Niet echt een big deal idd, maar net genoeg om een beetje mee geplaagd te worden :).

    Like

    1. Heb jij wel eens een loodgieter gezien die ook daadwerkelijk lood giet dan? Ik bedoel maar. En wat ‘mijn’ betreft: je zegt toch ook ‘mijn saxofoon’? Nou dan. Beetje non-sequitur hoor, die argumenten van je. Maar enfin: veel kijkplezier!

     Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s