Vulkaanschoon

Hier dan nog een erg fraai potje voetage van onze inmiddels vertrouwde vriend Eyjafjallajökull. Typisch toch, dat natuurgeweld zo rustgevend is om naar te kijken. (Uiteraard het filmpje even op beeldvullend zetten.)

4 gedachtes over “Vulkaanschoon

    1. Gek genoeg is het klaarblijkelijk dan weer geen enkel probleem om op tien meter van die aswolk te vliegen, getuige het filmpje. Maar misschien kunnen propellervliegtuigjes er wat beter tegen dan straal-.

      Like

    2. Of, de andere verklaring die ik kan bedenken: als de as net uit de vulkaan komt is ze nog netjes in een wolk geconcentreerd en niet door de lucht verspreid, zodat als je maar niet in de wolk gaat vliegen er niets aan de hand is.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s