Nynke Borgman heeft een site

Sjezus, wat ken ik eigenlijk een lekkere chicks goeie actrices! Eh. Namelijk. De wereldberoemde zangeres, nee, herstel. Godver. Opnieuw.

Nynke. Nee, niet Nynke, die doet dingen met talen met streepjes door de letters. Ook leuk, maar ik bedoel nu dus even Nynke. En dan niet die ene, die speelt kerkorgel en basgitaar. Bedoel ik ook niet. Die andere. Van met die serie, en dat ze toen met die Fin, Duitser. KAK!

De wereldberoemde, of in ieder geval ontzettend lekkere getalenteerde actrice / schrijfster / theatermaakster Nynke Borgman, die dus. Heeft een site! Op internet! Waar je op kunt klikken! Dinges. Ga nou maar gewoon kijken. http://nynkeborgman.nl/ Ik moet even een cola.

3 gedachtes over “Nynke Borgman heeft een site

  1. hahaha :). Ik weet waar ik moet zijn als ik zelf eens een echte website optzet :). Na doorklikken is mijn vraag: donkerblond? Is Nynkes haar daar neit veel te donker voor?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s