Grand Illusions

Dit staat ook al in mijn links, maar dat is een afdeling van mijn site waar men gemakkelijk overheen kijkt. Toch staan daar de dingen die ik het allerleukst vind. Zoals deze site: Grand Illusions. Heeft u een zondagmiddag? Och, ga dan eens rondwaren tussen al die wonderbaarlijke speeltjes, puzzels en optische illusies. Goed voor een authentieke portie jeugdvreugd! En mocht u de speeltjes zelf niet leuk vinden, ga dan tenminste de aandoenlijke manier bekijken waarop de kurkdroge Hendrik Ball ze in de bijbehorende filmpjes demonstreert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s