Jaja, nou weer Geminiden

Ik trap er zelf niet meer in, in die meteorenregens, maar als u echt niks anders te doen heeft vanavond (omdat So You Think You Can Dance afgelopen is bijvoorbeeld) kunt u bijvoorbeeld urenlang buiten gaan staan kleumen in de hoop een vallende Geminide te zien. Nee, ik zou het ook niet doen, maar dan weet u het even.

Update 14-12-2009: Ik kon het uiteraard niet laten, helemaal omdat het zo kneitertyfus helder was. Op een donker parkeerpleintje in Leiderdorp een halfuurtje omhoog gaan staan staren, met een slok rum op. En ik ben niet onbeloond gebleven: veertien vallende sterren!

Een gedachte over “Jaja, nou weer Geminiden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s