Toch fijn, dat je af en toe een beetje erkenning krijgt

DrDirkBakkerlaan

Met denk aan Hank.

10 gedachtes over “Toch fijn, dat je af en toe een beetje erkenning krijgt

   1. Jeetje van der Mina, wat een Belgisch-heid. Wat wel weer interessant is, is dat als je een panoramarondje doet daar, dat er één huis ‘vaag’ gemaakt is. Daardoor word ik natuurlijk meteen 100x nieuwsgieriger naar wat die mensen dan wel niet te verbergen hebben….

    Like

   2. Wat een saaie straat zeg! Het enige boeiende is die kleine “ark van Noach” die op de stoep staat. Dat is natuurlijk wat de mensen wilden verbergen, maar Google snapte het niet.

    Like

  1. Waarderen, hmm.

   “Tja Nelleke, het is een alleraardigst koek-en-klepelstelletje uit de late 17e eeuw, en vooral die croissagnure-accentjes op de foekedoris zijn bijzonder fijn uitgevoerd. Maar ja, zonder het bijbehorende malieklepje kan ik er toch helaas niet meer dan een twee-, driehonderd euro voor geven.”

   Zoiets?

   Like

   1. Daar zitten minstens drie woorden in die ik niet in de zoekmachine kon terugvinden. En toch klinkt “foekedoris” en “croissagnure” erg authentiek.
    Ik had gedacht dat u poezie – die leest alsof het een Turing-test is – wel leuk zou vinden, maar helaas. Kan uw software ook taal genereren of alleen consumeren?

    Like

    1. Ghehe, ik vind het best leuk hoor, maar de verleiding om enkele Oudhollandse kunstverzamelaarstermen te introduceren kon ik niet weerstaan. Ik zal mijn hoofd eens rond de Turingpoëzie proberen te plooien; dank voor de link!

     Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s