Uit de Losse Hand

Nou jaaaa. Moet u nou kijken wat ik van mijn familie krijg!

UDLH7

UDLH3Het geval wil, wat mijn naderen zullen herkennen, dat ik bij zo’n beetje alles wat geen volledige hersenarbeid vraagt, zoals een gesprek voeren of een portie Indo eten, onverwijld enig ter beschikking staand schrijfoppervlak confisqueer en dat spoorslags volkrabbel met, eh, nou, graffiti. Droedels, codebedenksels, nonmededelingen in allerhande schriftsystemen, u noemt het, en daar dan vellen vol van.

UDLH2

Blijkt nu tot mijn volkomen verrassing mijn familie deze halfbewuste marginalia drie jaar lang zorgvuldig te hebben verzameld, mij zelfs met voorbedachten rade extra blaadjes te hebben toegeschoven, teneinde de eruit resulterende pennewrochtsels in boekvorm bijeen te appliceren!

UDLH4

UDLH5Wat gaaf! Sjees, wat een tof idee om zoiets samen te bundelen! Wat een werk moet dat zijn geweest! En daar heb ik al die tijd helemaal niks van in de gaten gehad! Wat kunnen mensen toch lief zijn, net als met die ffi-stempel indertijd. Tsss, ik moet er wel een beetje van blozen hoor, een kneukelend mengsel van geëgovleid en behersenspied.

Eventuele interpretaties inzake de werking van mijn schedelpan zal ik dan ook maar overlaten aan degenen die daarvoor hebben doorgeleerd. Een puik geschenk, en dat is het! Bezichtig het boek hier online. Goddank staat er vrijwel niets belastends.

UDLH

7 gedachtes over “Uit de Losse Hand

 1. Tjemig. Sprakeloos van. De lieve toewijding van Cobi. En de tomeloze creativiteit van Drabbie. Herkenbaar allemaal. Echt Serafiniano-in-de-dop-maar-dan-anders-materiaal, hé.

  Like

 2. Ook ik huldig dit Voynichiaanse initiatief, niet in het minst omwille van de katrollen die het manuscript opluisteren, het de allure van begrijpelijkheid geven en zo een houvast bieden aan verdwaalde natuurkundigen.

  Like

 3. whauw, fantastig toch!
  en ook af en toe heel grappig.
  vissoep of pastasalade…. wat is het geworden?
  blote indianen of enorme vrouwen…. moest daar ook tussen gekozen worden? of was een enorme blote indianenvrouw ook mogelijk?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s