Drabkikker in de Taalcanon!

Aanstaande 21 november vindt de presentatie plaats van het boek Alles wat je altijd al had willen weten over taal. De taalcanon. Een vondgroeve barstensvol weetjes over de meest uiteenlopende onderwerpen aangaande taal, van hoe je communiceert met doofblinden tot wat woorden precies zijn, of waarom Chinezen hetzelfde schrijfprincipe gebruiken als de oude Mesopotamiërs. Aan dat laatste heeft uw ondergetekende dienaar een nederige bijdrage geleverd in het hoofdstuk Letters, wat zijn dat eigenlijk?

Taalcanon

Update 12-11-2012: En de online Taalcanon is online!

 

10 gedachtes over “Drabkikker in de Taalcanon!

        1. Je moet niet àlles geloven hoor, wat Chinezen je vertellen. Laatst probeerde iemand me wijs te maken dat het woordje ma wel vier verschillende dingen kan betekenen, afhankelijk van de toon waarop je het uitspreekt. Bespottelijk natuurlijk.

          Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s