Botanicula

Niks leuks te doen dit weekend? Geen vrees! Gisteren is zoals aangekondigd het spel Botanicula verschenen. De komende twee weken wordt het als humble bundle aangeboden samen met nog vier andere spellen waaronder Machinarium, en u mag helemaal zelf weten wat u ervoor betaalt. Doen! Stop de regenwouden!

2 gedachtes over “Botanicula

    1. Reken maar! Ik moest toen naar de dokter om mijn onderkaak weer in de kom te laten zetten. Sinds Riven heb ik een prothese.

      Botanicula is zéér vermakelijk, maar toch weer van een heel andere orde. Ben het aan het spelen en het is een soort finaal mesjogge kindersprookje aan de paddo’s. Ik begin vermoedens te koesteren waarom de makers zich ‘Amanita’ noemen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s