Night lights

7 gedachtes over “Night lights

 1. Drabbie! Super bedankt voor je informatie over de staat van vuilsortering op Terschelling (: En ook voor je erg erg mooie schrijfsel/schildersel, en nu ben ik natuurlijk extreem nieuwsgierig naar verdere text & uitleg!
  Jij ook een gelukkig nieuw jaar met veel pret & samenzijn!

  Like

 2. (Helaas) een (mooie) GIF en voorbeeld van de ”licht-vervuiling” door de diverse randsteden om ons heen..
  Waar is die locatie trouwens ? Hopelijk ga je gauw weer eens wat Borat’s of andere soorten humor plaatsen..Zul je weer heel veel mensen blij mee maken..Alvast hartelijk dank voor je moeite om je bezoekers te kunnen laten lachen om originele en onvervalste VPRO-radio-pret uit een steeds verder verleden.Zo worden ze jammer genoeg niet meer gemaakt(!)..Ja ja..het is bij de VPRO tegenwoordig erg saai en enkel ”literair serieus” geworden na het verdwijnen van relativerende programma’s zoals ‘ bv.:’Radio Bergeijk” met oa de brabo’s:”Peer van Eersel, ”Tedje van Lieshout” en ”De mannen van de radio”..Remember ? Misschien ook daarvan wat op je site,graag..Dankjewel en ‘ajuu,paraplu ! reeds….

  Tot slot:Groetjes aan iedereen die hier geniet en zijn ei(tje) kwijt kan op deze alleraardigste site van onze bovenste beste Dirk..Ga zo door met je mooie werk,waarde,Drabkikker !

  Aad Bontenbal ,Rotterdam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s