Feestdagen op Terschelling

Een impressie.

9 gedachtes over “Feestdagen op Terschelling

 1. Beste Dirk:Dank je wel voor je web-mail. Hierbij ook een heel fijn en gezond nieuw jaar gewenst voor jou en je aardige /familie/vrienden/kennissen (op je foto’s) Ik zie op 1 van je collectie feest-plaatjes dat je als doctorandus tevens de schuiftrompet bespeeld ?
  Een van de levens passies die je trouwens deelt met schrijver/ auteur: Kees van Kooten. En een van je naasten vertoont enige gelijkenis met (een jonge versie van) schrijver/auteur Herman Koch.Deze zit namelijk ook in het VPRO”s BORAT-hoorspel-team.By the way ga je gauw weer eens wat van die leuke BORAT-fragmenten plaatsen?.I surely hope so, want het is al weer een tijdje stil op het BORAT-front op je altijd zo aardige website.Zal wel zijn i.v.m met de afgelopen feestdagen.Ok Drabkikker;de hartelijke groetjes van Aad Bontenbal and friends, en weer heel veel nieuwe inspiratie voor (een magisch) 2012 gewenst !

  Like

 2. Waarde Dabkikker,

  de link gaat mij te snel, na een satpic (duinmeertje?) verdwijn ik al snel in een dennenbos en weet dan niet meer waar ik ben, heb je ook
  een lengte/breedtegraad voor me?Ik wil dat ding wel hebben namelijk.
  Iets anders;
  Irina en ik willen binnenkort graag eens met je praten over blogs.
  Voor onze klokken.
  grt
  Arturo Kramera

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s