Zelfvereeuwiging voor Gevorderden

Ja, dat is natuurlijk allemaal best leuk, meneer Jobs, op de voorkant van een biografie staan die ook nog eens over u gaat. Maar die heeft iedereen volgende maand uit en dan bent u weer vergeten. Zet dan gewoon meteen in op de betere blijfwaarde, zoals vader hier.

Zo doe je dat. Mèt Alditas.

11 gedachtes over “Zelfvereeuwiging voor Gevorderden

 1. wahaaaaaa! win win win win win win , voor eeuwig vereeuwigd! Dat dat nou ook net je vader weer moest overkomen. Hoort ‘ie toch bij een redelijk exclusieve club!

  xxx

  Like

   1. Er is een grote zak om te baren en een grote zak om te sterven, een grote zak om te planten en een grote zak om het geplante uit te rukken, een grote zak om te doden en een grote zak om te helen, een grote zak om af te breken en een grote zak om op te bouwen, een grote zak om te wenen en een grote zak om te lachen

    Verfrissend, wel.

    Like

 2. Wat een wazige foto ! (van je pappie ?) Die wil denk ik niet eens herkend worden (laat staan ‘vergeten’) woehahaha !
  Borat Borat en nog eens’ het onvergetelijke ”Borat”. ! Die mooie programma’s zijn wis en waarachtig nog niet vergeten..Ga je er gauw weer eens eentje plaatsen,mijn beste ? Daarvoor alvast duizend maal dank ! (die zit !)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s