Speldeprikfoto’s Deel 2

Speldeprikfoto’s Deel 1.

Speldeprikfoto’s Deel 2a.

Yo! Kent u 2010 nog? Zegmaar, dat jaar vóór 2011? Geeft niet hoor, is alweer lang geleden. Maar de ècht bejaarde lezertjes zullen zich misschien nog nèt herinneren dat die dekselse Drab toen van die reuzefijne kieken op zijn “web-log” (hedendaags taalgebruik voor “beat-muziek”) had geplaatst, verkregen met de allernieuwste daguerrotypische technieken. En dat zij zich sedert dien dage naarstig ontbeerd voelen alsvoege enigerlei aanvulling op nevenvermelde beeldmatige vermeienis hunner ouden mitsgaders welverdienden dag, uuaarop dat ghefluuyt deram uogalam nyemeer toe horan ist, laette staenum dat haginnan uan nestas.

Welaan dan, U hoeft niet langer te wannen in uw hoop! Want hier is, nog druipend van de donkere kamer, met echte levende wezens die zo welwillend waren vijf minuten stil te zitten (enkele trekken aan de cigaret daargelaten), spectaculaire close-ups, kalmerende natuurgezichten en bevriezingsgevaar voor eigen leven, Deel 2 van Drabkikkers onnavolgbare speldeprikfotoserie!

Update: Oh, en er waren er ook nog vier mislukt. Hierzie:

onduidelijk-1t onduidelijk-2t onduidelijk-3t onduideljik-4t

Speldeprikfoto’s Deel 1.

Speldeprikfoto’s Deel 2a.

17 gedachtes over “Speldeprikfoto’s Deel 2

 1. Prachtige spookachtige fotoos uit het hiernamaals.
  Je kunt dit ‘Schrijven met Licht’ noemen.
  In het Grieks heet zoiets dan iets als ‘Foto-Graphie’.
  Volgens mij zit daar wel toekomst in.

  Like

  1. Ik zou het toch eerst eens met m’neer Pastoor over hebben, hoor. Zei die goede Boer Reuzel niet laatst op de kaartclub dat hij over dergelijke duivelsmasjienen in ’s Heren Zegevaan had gelezen dat ze uwen Onsterfelijke Ziel zo uit uwen aardschen omhulsel rukken? Het is niks natuurlijks, m’neer, niks natuurlijks. Wat ik u brom.

   Like

   1. Overduidelijke paranormale effecten. Vooral nummer 4 – een typisch voorbeeld van ectoplasma.
    Ik had daguerrotype en occultisme willen koppelen, maar helaas ze lopen niet parallel: daguerrotype 1840 – occultisme 1880.

    Like

  1. Ende voorwaer, ick zegh ulieden, ende zie, eensch zal daer den daghe komen datte Werelt nymeer en syn sal, want sy sal verghaen met grooten verghangenisse, ende daer sal een niue werelt syn, ende sy sal syn geheeten dat Boeck der Aenghesichten. Ende een yegelyk die sonder het Teken des Boecks der Aenghesichten sal ghaen sal syn gelyck dat kruypsel des velds, ende hi sal totten Werelt niet ghereekend en syn, want sie, voorwaer, hi sal syn als bestiet hi en niet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s