Hakuna Matata

Dit schema gaat gevoeglijk voorbij aan de modules “Er best iets aan willen doen maar niet weten wat” en “Best weten wat eraan gedaan moet worden maar te bang/lui zijn om het te doen”, maar verder behelst het wel een goede levensrichtlijn:

Update: Gheh, zojuist sturen mijn Zweedse connecties mij een verbeterde versie:

Jamaar, pruil, dan moet ik mijn bed uitkomen! Dafinnik eng…

 

Update 2: Nog iets verbeterde versie van Blinde Schildpad:

Grmbl, mompel, mensen met hun steekhoudende oplossingen ook altijd, gtvrdmompel.

6 gedachtes over “Hakuna Matata

 1. Wat ik niet helemaal snap aan het Zweedse schema: ‘but I want to’ en ‘but it’s scary / I’m lazy’ zonder ‘yes’ of ‘no’ ervoor. Verder denk ik wel dat ik hier daadwerkelijk iets aan kan hebben als ik weer eens lui en bang tegelijk ben!

  Like

  1. Neh, ik denk dat die pijltjes beter vanuit “No” hadden kunnen lopen inderdaad, maar het punt is duidelijk.
   Wat bang en lui betreft: het zijn twee handen op dezelfde medaille, alsook van hetzelfde hoedje één pact. Bluing, stel ik voortaan voor.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s