Popular Linguistics Magazine

Ik lees net op Language Log dat er een nieuw populair-taalkundig electronisch tijdschrift is verschenen: het Popular Linguistics Magazine. Dat kon wel eens leuk zijn. Of niet, ik moet het nog even goed bekijken. De opmaak van de site is tamelijk erg, maar kom, laten we ons niet meteen door uiterlijkheden laten misleiden. Ik zou zeggen, steek uw licht eens op!

Instant update: H’m, nou, ik ben nog niet verkocht. Dat hoofdpijnkleurenpalet daargelaten maakt de site een nogal onoverzichtelijke indruk. Veels te veel tabs die weer subtabs hebben, zodat je compleet je weg verliest in wat waar staat of onder welke categorie het valt, zaken die me alleen nog maar erger lijken te gaan worden bij het verschijnen van toekomstige uitgaven. De artikelen zijn op zich aardig, maar weinig sappig. Laat ik zeggen: idee 7, uitvoering 3. Dat kan beter, jongens!

Over Drabkikker

Dirk Bakker, geboren in de vorige eeuw, levend in de huidige.
Dit bericht werd geplaatst in Aantrefsel, Taal. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s