Ruige luchten

Soms heeft een mens even behoefte aan natuurschoon om weer wakkergewaaid te worden. Daarom was ik maar eens een eind gaan fietsen in de fraaie poldergebieden ten noorden van Leiden. Zoals u zich misschien herinnert gingen de elementen afgelopen augustus behoorlijk tekeer, en daarvan kreeg ik op mijn tochtje dan ook het nodige mee. Behalve wakkergewaaid (en tot op mijn onderbroek aan toe natgehoosd) werd ik getrakteerd op een stel fenomenaal dramatische luchten, inclusief Zero Order Glow en een Rode Regenboog. Een betere remedie tegen galligheid had ik mij niet kunnen wensen!

6


2 gedachtes over “Ruige luchten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s