Ruige luchten

Soms heeft een mens even behoefte aan natuurschoon om weer wakkergewaaid te worden. Daarom was ik maar eens een eind gaan fietsen in de fraaie poldergebieden ten noorden van Leiden. Zoals u zich misschien herinnert gingen de elementen afgelopen augustus behoorlijk tekeer, en daarvan kreeg ik op mijn tochtje dan ook het nodige mee. Behalve wakkergewaaid (en tot op mijn onderbroek aan toe natgehoosd) werd ik getrakteerd op een stel fenomenaal dramatische luchten, inclusief Zero Order Glow en een Rode Regenboog. Een betere remedie tegen galligheid had ik mij niet kunnen wensen!

6


Over Drabkikker

Dirk Bakker, geboren in de vorige eeuw, levend in de huidige.
Dit bericht werd geplaatst in Foto's, Hemelverschijnselen, Natuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op Ruige luchten

  1. Absent Martian zegt:

    Prachtig! Je zou er eigenlijk steeds een gedicht bij moeten denken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s