Drabkikker is terug!

En daar ben ik weer!

Dat was bar hè, twee maanden zonder Drabkikker. Ik weet het, zelf heb ik mij ook behoorlijk gemist. Maar het moest even, want nu heb ik een belangrijk gedeelte van mijn proefschrift af, iets waarvan ik nooit gedacht had dat het ooit zou gebeuren. Er zijn natuurlijk nog allerhande stadia te doorlopen, zoals conclusies schrijven en stellingen poneren, dus we zijn er nog niet, maar in ieder geval is het einde nabijer dan ooit.

Zodoende kan ik schoorvoetenderwijs wel weer een beetje aan het blogposten slaan, vind ik. En u dacht natuurlijk niet dat ik in de afgelopen twee maanden helemaal niks aan materiaal heb lopen opsparen. Precies. Dus, omdat u zo trouw mijn wederkeer hebt afgewacht, ga ik u dat materiaal bij dezen in heel zijn volledigheid over u uitstorten. Zit u er klaar voor? Daar komen ze; één post per uur!

Over Drabkikker

Dirk Bakker, geboren in de vorige eeuw, levend in de huidige.
Dit bericht werd geplaatst in Allerlei, Foto's. Bookmark de permalink .

4 reacties op Drabkikker is terug!

 1. Marie-Bernadette zegt:

  Van harte verwelkom ik u terug Drabkikker.

  Ik zal niet kunnen genieten van uw inhaalmanoevre
  ben een lang weekend niet of nauwelijks online
  vanwege bezoek van een van mijn zonen.

  Daarom tot later :)

  Like

 2. Nynke zegt:

  En whoa, wat gaat het hard opeens! ondertussen gebruik ik dit om te WOGgen. ik ga maar gauw weer weg….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s