Hoe Chris & Hanna de tent oprollen

Als je alles gehad denkt te hebben krijg je dit zeg. Moet je je voorstellen! En dan niet zès keer, maar gewoon zéven. In tijden niet zo gefascineerd naar een schoudervulling zitten kijken. Je vraagt je af wat ze thuis hebben verteld, en hoe ze die hagedis daar ooit weer uit hebben gekregen. Met van die klepjes ook echt. Shiiit. Ik koop nooit meer Bounty’s nu ik dit filmpje heb gezien. Lekker roodfilter ook, trouwens. Femke Halsema zou jaloers zijn geweest. O, en vergeet niet in de rechter bovenhoek te kijken als die helikopter achter die Koptische ruïne vandaan komt: wàt zit daar in Henks linkeroog?

2 gedachtes over “Hoe Chris & Hanna de tent oprollen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s