Het heelal is zó vorige eeuw

Moeten wij dat heelal niet eens gaan komen vertellen dat het hévig uit de tijd is? Ik bedoel sorry hoor, ik snap best dat dat licht er even over doet om ons te bereiken, maar kom op, met dit soort seventies design kun je anno heden ten dage echt niet meer aan komen zeg.

4 gedachtes over “Het heelal is zó vorige eeuw

  1. Weer niets van begrepen. Net als mode komt namelijk alles in de kosmos steeds terug, want een rechte lijn blijkt tijdruimtelijk toch krom te zijn, zodat je je eigen achterhoofd kan zien en dus juist in de toekomst kijkt. E = mc², weet je. Niks seventies dus. Dit is de kunst van morgen. Intelligent design, zeg maar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s