Zamioculcas

En dan nog dit. Op zoek naar hoe die plant van mij nou eigenlijk heet en zo ja de bijbehorende verzorgingswijze vond ik het volgende:

Dit diepdonkergroene type werd in amper tien jaar tijd een absolute hero voor in huis. Tijd dus om hem in het spotlicht te zetten. […]  Zamioculcas is een aanrader voor iedereen, met of zonder groene vingers. Droge lucht, radiatoren, kids, huisdieren, weinig licht en onregelmatig water geven. Zammy doet het.

Ik hoef  ’m eigenlijk niet meer zo graag nu. Voel me een beetje misselijk.

2 gedachtes over “Zamioculcas

  1. Dit moet een misverstand zijn, Drabkikker. Ik ken Zamioculcas namelijk als de dochter van het stamhoofd van de Powhatan-indianen. En bovendien heette ze eigenlijk niet Zamioculcas, maar Matoaka. Dus dat kan nooit kloppen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s