Oh. Mijn. God.

Okee, en nu we toch in de categorie ‘afschuw’ bezig zijn: JE-ZUS CHRIS-TUS. De Transportation Security Administration arresteert een reiziger omdat hij Arabische flashkaarten bij zich heeft. Redenatietrant: “Weet u wie er achter WOII zat?” – “Adolf Hitler” – “Weet u welke taal hij sprak?” – “Duits” – “Begrijpt u waarom uw Schnappi-knuffel verdacht is?”

Echt, kan die wereld niet gewoon vóór 2012 vergaan graag?

(Via BoingBoing)

4 gedachtes over “Oh. Mijn. God.

 1. laten we niet vergeten dat Amerikaansche Grensbewaker zo’n baan is die je bij het arbeidsbureau krijgt als je ook al niet deugde als parkeerbeheer, bij de stadswacht uitgekotst bent, en je eigen naam niet echt goed kunt schrijven…..

  Like

 2. Not wanting to be an apologist, but….even de achtergrond wat verder doorgelezen, en het schijnt dat onze card-carrying friend zich verder ook nogal bizar gedroeg….we zullen zien.

  Like

  1. Maar ook die informatie komt van de Amerikaanse grensbewakers:

   One government official, who spoke on background because of the pending litigation, said TSA behavior detection officers observed George “exhibiting anomalous behavior” before he reached the checkpoint. The official did not elaborate.

   Dat kan dus totaal vanalles wezen. Op zich potentieel “bizar” is dat een aantal van de kaartjes woorden droegen als ‘bom’, ‘terrorist’ en ‘explosie’. Maar:

   “They asked me why I had those words. I told them honestly because I had been trying to read Arabic news media, especially Al-Jazeera, and these are words that come up when you read the news about the Middle East,” George said.

   http://www.cnn.com/2010/CRIME/02/10/arabic.flash.card.suit/index.html?iref=allsearch

   Gek trouwens dat ze helemaal niet over zijn baard zijn begonnen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s