Borát: Feestdagen

Borát’s Kinderhoekje wenst u een zalig 1989.

8 gedachtes over “Borát: Feestdagen

 1. Prachtig om De Kindje weer gehoord te hebben.. dit moet Ottolien Boeschoten (o.a. Kaat Schalkens en Man Bijt Hond) geweest zijn.

  Like

 2. ge-wel-dig. Dit was een van de leukste typetjes uit Borát. Fijn het te hebben herontdekt via deze site! (downloads lopen reeds). Het Kindje heb ik ook eens gehoord met een tirade over mensen die in de zomer overal (op het strand, en in de kampwinkel) met hun vieze blote buiken paraderen. Prachtig!. Heb je ook fragmenten van Henk Polygoon? en van De Neus? – en waar komt dit materiaal allemaal vandaan? Is er een CD te koop of zo?

  Like

  1. Ha Jarda,
   Leuk dat je er zo’n plezier aan hebt! Nee, helaas, een CD of iets dergelijks bestaat niet voorzover ik weet; dat zou een goed idee zijn. Dit zijn allemaal opnamen die ik destijds van de radio heb opgenomen. Ik heb nog veel meer, dus blijf kijken! Eh, luisteren.

   Like

 3. Fantastisch! En helaas zullen we er ook dit jaar niet aan ontkomen…
  Ik heb destijds die hele Borat-groep gezien in Paradiso..errug lang geleden..was prachtig om daar te zijn met allemaal gelijkgestemden…
  Dette is mijn favoriet..ik wou dat IK zo kon lachen! Lijkt me heerlijk om te doen wanneer mijn chef weer eens met een belachelijk voorstel komt…
  (ik ga oefenen..)
  en…gelukkig is het nu niet meer zo koud..want het was wel koud toch?..ik vond het koud hoor…was toch vreselijk koud?…fris?..nee…het was echt koud… : )

  Like

 4. Op weblogs.vpro.nl/radioarchief/2010/01/14/noodklok-geluid-voor-de-radio/ is de Borát-revue te beluisteren en met een beetje speurwerk is het ook te downloaden.
  Was er destijds 24 september 1989 ook bij.

  Like

 5. Beste Borat Fans:
  (en in het bijzonder: Jarda)
  Ik heb dat stukje met kindje dat haar gal spuugt over die” vieze toeristen
  geloof ergens op cassete liggen..Komt hopelijk binnenkort op deze mooie site van Drabkikker..(mits ik het snel kan vinden natuurlijk)Duimen dus maar ! Groetjes van Aad Bontenbal ,Rotterdam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s