Kalkoenkomeet 2013

Hou ‘m alvast even in uw agenda: rond kerst, herstel: Thanksgiving volgend jaar komt er een komeet dermate dicht langs de zon dat er een gerede kans is op spektakel. Zeker weten doe je het nooit met die ruimte-sneeuwballen, maar als hij meewerkt wordt hij zichtbaar bij daglicht en krijgt hij een staart die de halve hemel beslaat. Dit werk dus zegmaar (Hale-Bopp, 1997), maar dan potentiëel nog drie keer zo gaaf:

Dat kan leuk worden!

4 gedachtes over “Kalkoenkomeet 2013

  1. Het zal met die oogverblindende elektrische kerstverlichting overal op straat nog verrekte moeilijk worden om iets van die komeet waar te nemen. Schaapherders zijn er niet meer en Wijzen komen tegenwoordig niet meer uit het Oosten. In tegendeel..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s