Borát: Bokjes opvrolijken

Wat Mensen Graag Doen.

Ah okee, nog eentje dan:

 

2 gedachtes over “Borát: Bokjes opvrolijken

 1. Beste Dirk:dankjewel voor alweer 2 leuke Borat-clips Bravo,bravo !
  Deze kende ik ook nog niet..Die Koch en Romeijn bakten ze bruin.
  Wie weet is het een leuk idee om ook eens een gehele uitzending te gaan plaatsen.Hierin zitten niet enkel die Borat-lolbroeken maar ook div..’interessante wereld-muziek’en z.g: ”radio-collums” van div. interessante (‘oraal rare’) schrijvers zoals bv. Jan Stahinoha – ,A.J Heerma van Voss ,en noem maar op.Of je kunt bv.ook deze z.g ”radiocollums ”apart gaan plaatsen Een hele droog-lollige nep-collumn is bv.”De Collumn van Neelie” (Smith -Kroes) Remember , Reedzzz ? Briljante imitatie door wie ,oh wie ,eigenlijk?..Misschien Jet van Boxtel,of zo.Brigitte Kaandorp zou het ook geweest kunnen zijn (door haar nasale stem)
  Tegenwoordig is Neelie Euro-Commisaris van mediazaken.
  Dus wie weet vind je dit ook wel een leuke idee om deze Borat/”Het Nabije Westen”- aanverwanten.eens apart te gaan plaatsen.Ze zijn het in ieder geval eens een onderzoekje waard om te gaan uitselecteren voor eventuele plaatsing.Dus, wie weet.. .Daarvoor alvast weer mijn grote dank aan jou beste,Doctor Drabkikker !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s