Teunis update

Afgelopen vrijdag was de opening van de Teunis Bakker-tentoonstelling. Was erg geslaagd! Zus Clara (& band) zong, vader Dirk en neef Gerard spraken, en de anekdotes en attributen om de schilderijen heen maakten het gebeuren tot een levendig geheel. Wonderlijk om je eigen ouderlijk-huisraad ineens als museumexpositie te zien. Toegegeven: de NEGER glom wel een beetje.

Voor de nader geïnteresseerden zijn er in de tussentijd een paar artikelen verschenen: eentje in het Noordhollands Dagblad, eentje op Oneindig Noord-Holland. en een in het Purmerends Nieuwsblad. Lees ze hier!

Gerard Kottmann & Dirk Bakker

Oneindig Noord Holland

Gerard

Meer updates uit 2017:

 

4 gedachtes over “Teunis update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s