UFO

Nog meer aliens!

Jaha, die ging rap hè? Draai het filmpje nog maar eens; het gebeurt in de eerste twee seconden. Zet maar even op beeldvullend, dan ziet u het beter: er zoeft ogenschijnlijk iets met een kolerenoodgang van rechts naar links door het beeld, dwars door die wolk heen, daar als gevolg van zijn snelheid een dampkringetje (gheh) in veroorzakend. Roept u maar! Echt of niet? Ik sluit geen van beide opties meteen uit.

Kijk, een closeup van de UFO (want dat is het, wat het ook is):

Klik hier voor verduidelijkende OMGTF!!-versie met herhalingen, vertragingen, cirkeltjes en smaakvolle soundtrack.

20 gedachtes over “UFO

 1. Onzin, allemaal, Drabbie. Je kunt kletsen wat je wilt met je UFO; dit is gewoon een niet nader geïdentificeerd vliegend object.

  Like

  1. Oh god, daar hebben we de “niet nader geïdentificeerde vliegende objecten”-gelovers hoor. Kunnen jullie nou niet gewoon eens één UFOfilmpje bekijken zonder meteen met die raaskallerij aan te komen?

   Like

   1. Waar héb je het nou toch over? Dat is toch gewoon wat een UFO is! Een niet nader geïdentificeerd vliegend object. Dus als je ze ziet vliegen en je weet niet wat het is, alleen dát het wat is, dan is het dus een UFO.

    Like

    1. En dat is nou precies wat Ze je willen doen geloven. Of dacht je soms dat het toeval was dat dat vliegtuig van de maatschappij AirTran is? AT = Alien Technology, Adolf hiTler, Auschwitz-Treblinka, Armageddon-Thesaurus, en ga zo nog maar even door. De tekenen zijn zo duidelijk, maar de mensen zien het niet.

     Like

   2. Hoe dan ook: het is een UFO, wat het ook is. Misschien had je dat beter meteen even in je eigen blog kunnen uitleggen. Dat had ons heel wat moeite bespaard.

    Kwestie van duidelijk formuleren en goed lezen, Drabbie.

    Like

    1. Ik heb altijd gelijk, want dit is mijn blog! Anders ga je toch lekker zelf een blog beginnen, met je ‘UFO’s zijn niet-geïdentificeerde vliegende objecten’-waanbeelden? Hè?

     Like

 2. Wat een synchroniciteit! Ik ben net ook van plan om een blog post over UFO’s te plaatsen. Maar mijn vorige (over poezie van Dixhoorn) is nog te vers …

  Like

 3. Ik ben in het bezit van authentieke geluidsopnamen van noodsignalen uitgezonden door de bemanning van een Ufo, die een noodlanding moest maken op het eiland Terschelling bij de “Tigerbunker” ergens in de jaren tachtig van de vorige eeuw. Dus tóen bestonden ze al, die aliens. We hebben met onze eigen ogen de Ufo gezien: driehoekig en lichtgevend oranje. Ook heb ik beeldopnamen van een van de Ufonauten, die vanuit het ruimtevaartuig wegrende en zich in een bunker onder de grond verborg. We waren zo verschrikkelijk bang dat we niet wisten hoe snel we naar huis moesten gaan. De volgende dag was de Ufo verdwenen..

  Like

 4. Overigens lijkt het, in alle ernst, een beetje op een bom of een raketachtig iets. Kon wel eens een blundertje van de US Air Force wezen.

  Like

  1. Het beweegt echt héél erg snel; er zou even iemand met verstand van driehoeksmetingen naar moeten kijken om te zien hoe snel, en of dat überhaupt fysiek wel kan. Een van de aangedragen argumenten tégen dat dit echt is is dat de plusminus vijf framepjes dat de UFO in beeld is stuk voor stuk scherp zijn (zoals ook in de closeup) in plaats van uitgeveegd wat men van iets dermate snel bewegends zou mogen verwachten, maar mijn filmtechnische kennis is ontoereikend om dat te verifiëren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s