Borát: de Vogellijmer

Man op balkon vermaakt zich enorm met vogels.

5 gedachtes over “Borát: de Vogellijmer

 1. Hoi,Dirk:
  Wel een ziek grapje van die herman koch en marjan luif..Wel kort,zeg !
  Kende ik ook nog niet..Dankje.. Graag ook eens een langere Borat-track ..Met dit tempo schiet het helaas niet erg op met de lol,beste Dirk Hopelijk heb je ook nog ‘bv.”De collumn van Neelie”,of zo..Bij deze heeeel graag wat langers Je hebt toch zo veel materiaal ? (en snel ,als dat kan) Alvast vriendelijk bedankt voor je moeite om hier per week voortaan wat meer leuke Borat-tracks te gaan plaatsen..Laterrr !

  Groeten van Aad,de lachfanaat…

  Like

 2. Hallo,Dirk:

  Wat heeft despotisme’ dan van doen met het plaatsen van series originele (VPRO) radiohumor’ op het internet? Leg dat maar eens uit,mijn beste..Een despoot is een alleenheerser,Iemand zoals bv. Kahdaffi,Idi Amin,Adolf Hitler,etc,etc.( helaas !). Bizar detail wel overigens, is dat Adolf Hitler een groot bewonderaar was van bv. Laurel & Hardy en Charlie Chaplin..Hij liet hun films trouwens synchroniseren in het (herren) Deutsch..Dat dan weer wel..Laurel & Hardy werden op hun beurt trouwens (genadeloos) geexploiteerd door Hal Roach. Ook een soort despoot,maar dan over andermans sublieme Humortalent en financiele rechten.. Ik pleit hier nu voor alle Borat-fans voor op zijn minst voor 2 Borats’ per week,als je dat aankunt,beste Dirk.. Heb je trouwens al je dagboek weer terug ? Daarmee het beste,mijn beste..Jaja..eerlijkhed en oprechtheid is een zeker een grote deugd !

  Like

 3. Jawel ,Dirk..let maar eens op de snorre’-mode van deze 3 wereld-beroemdheden’..
  Daar had Mussolini juist geen behoefte aan,vandaar die kale klatz’ van m’ !
  Elke dag weer barbieri,hihihi ! Leuke filmtip: Chaplin als Mussolini en Hitler,in ”The great dictator” (zul je misschien wel kennen)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s