Borát: Dette en Duitsers

Dette Freesreker (Rik Zaal zegt zelf dat het met een F moet) vertelt over haar voorkeur voor Duitsers.

Dank aan Jan Willem voor de suggestie.

7 gedachtes over “Borát: Dette en Duitsers

 1. Hallo ,Dirk:

  Al een tijdje niks meer van jou gehoord sinds de laatste ( helaas mislukte) poging om Borat geluidsfiles naar jou te sturen..Deze Freesreeker track kende ik trouwens nog niet..Leuk hoor.. Dankjewel ! Ben trouwens weer benieuwd wat de volgende Borat-track zal worden..
  Groeten en verder weer het beste gewenst met je mooie website !

  Like

 2. Hallo, Dirk..
  Leuk om weer ns’ wat van je te lezen.. Graag ook bv. ”De Collumn van Neelie” – uit Borat /Het nabije westen ken je die? Hopelijk heb je die ook nog ergens in vooraad: Is net echt ! Ik weet niet wie haar na deed,maar het was allemaal zeer getroffen’..In 1 van haar collumns zet Neelie bijvoorbeeld ”kritische noten” bij de programma’s van de heren ”Koot en Bie” eKortom,een erg lollige serie persiflages’ !(dus,wie weet..)

  Groeten van Aad Bontenbal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s