Ogenkwis: de UiTsLaG!!!!!!!!!1!!

Het was een bittere strijd. Nek tegen nek vloog u elkaar in de haren. Tanden, contactlenzen en jukbeenderen in het rond,  koplopers nèt voor het lint tegen die nietsontziende mat. Is het nou Keira Knightley of is het toch Natalie Imbruglia? Ga waaien, het is Stevie Wonder, hier, pak aan!

Nou, u hoeft niet langer meer wakker te liggen. De oplossingen van Drabkikkers Nu al Niet Meer Te Overtreffen Weergaloze Ogenkwis Van Het Millennium zijn bekend, en daarmee de uitslag dus ook. Ga gauw hier kijken om te zien hoe ontzaglijk goed / slecht u was in het raden van Lekkere Dingen, en wie uiteindelijk naar huis gaat met die afgunstwekkend ongeëvenaarde mega-hoofdprijs! Rrrrappappappappappap! Rrrraden maar en sla je slag!!! BLOERIEP WIEP WIEP WIEP, ZWOEIKKK (kermisgeluiden).